xe88 apk Coquinaria | Enllaços

Enllaços

Raquel Resina

El somni de la Raquel i el seu compromís personal en el món de l´hosteleria, porta a transmetre la seva passío i els seus coneixaments en el paladar dels altres.

Es per això que decideix crear “Raquel Resina degustacions personalitzades”, amb la seva pròpia illusió, on pot desenvolupar les seves idees i treballar d´una manera personalitzada per cada un dels seus clients.

El projecte naix amb força, formada en el Restaurant El Parque de Santa Agnès de Malanyanes, l´escola Bell Art, Escola d´hosteleria Hofmann, a l´aula de Solé i Graells i a l´atèlier de Patricia Aribalzaga, fa del seu treball una dedicació i entrega de Servei a la gent que deposita la seva confiança en ella.

La qualitat dels productes i dels ingredients desperten els sentits i protagonitzen la degustació.

 

Cook & World

L’equip de Cook&World l’encapçala les seves directores, Mireia Anglada i Elisenda Casanovas amb l’ànim d’oferir a tothom qui ho desitgi salut, plaer i alegria a través de l’alimentació.

Cook&World treballa amb productes ecològics i els combina en funció de les seves propietats químiques i sobretot dels seus efectes en el cos, per nodrir a les persones en tots els sentits, física, mental i emocionalment.

La cuina de Cook & World treballa perquè el nostre cos funcioni com un engranatge perfecte tenint en compte la naturalesa dels aliments i la seva forma de cuinar-los. Amb aquest tipus d’alimentació trobem la combinació perfecta perquè cada individu no emmalalteixi i millori el seu estat de salut.

 

Baixas

Baixas és una empresa familiar de pastisseria, xocolateria, c`tering, cafeteria i restauració amb més de 50 any d´experiència. El setembre de 1958, Francesc Baixas i Conxita Melich, els seus fundadors, van començar el que avui és aquest projecte tan dolç. Actualment estan al capdavant de l´empresa els seus fills, Núria i Joan Baixas, els quals han heredat la passió per l´ofici.

Baixas s´ha convertit en un referent en qualitat en el món de la pastisseria d´alta gama a nivell nacional i internacional, que compte amb un equip de professionals de més de 50 persones.

 

Restaurant Sant Miquel

Es un restaurant amb un sabor familiar i tradicional.
A principi del segle passat (1925), la familia Rabassa comença a preparar menjar per encàrrec de la gent de Vallromanes, que sabia de la bona cuina que feia l´avia Maria.

El 1969, la següent generació va fundar el que es actualment el restaurant, amb l´avia Longina, l´avi Miquel i la seva filla Purita al capdavant, donant continuïtat a les receptes i maneres de cuinar tradicionals.

Per la seva banda, la darrera generació, Josep Maria, maitre, i la seva muller Margarita, xef, ha instaurat la cuina actual, més atrevida però mantenint la qualitat de les matèries primeres amb molta cura en la preparació del s plats. Tot això complementat amb un esplèndid celler en què la carta de vins ha estat guardonada com una de les millors de tot Catalunya.

 

Empordà Events

Al 2004 va néixer el projecte Empordà Events com una empresa dedicada al món empresarial, ajudar al client en l’organització de tot tipus d’esdeveniments corporatius, i celebracions especials.

El camí que seguim és escoltar, assessorar, proposar i dur a terme. El nostre secret es captar la vostra idea i fer-la realitat. Només ens mou la feina ben feta i el bon gust.
La clau del nostre èxit és, la matèria prima, que sou vosaltres, els nostres col·laboradors i nosaltres, és a dir, el treball en equip, l’experiència, la pro-activitat i la capacitat de crear moments màgics.