xe88 apk Coquinaria | El nostre equip

El nostre equip

Raquel Resina i Teixidó

Nascuda a La Roca del Vallès (Barcelona) el 18 d’abril de 1974.
Formada com a Tècnic especialista en Relacions Públiques pel Centre ADYSE.
Formació d’hosteleria a les millors escoles: HOFFMAN, Centre de Formació de Cuiners i Pastissers de Barcelona Escola Bellart, Cakes haute Couture, I.F.P Samitària Roger de Llúria.
Experiència laboral com a xef del Restaurant El Parque de Santa Agnès de Malanyanes durant 10 anys i fins a l’actualitat, on dirigeix la cuina, la carta, el personal i les compres a proveïdors. Des de l’any 2008 ofereix en paral·lel al restaurant un servei de càtering d’alta qualitat per esdeveniments privats de tot tipus (casaments, events d’empresa, celebracions, etc).

Mireia Anglada

Xef d’alta cuina i especialista en alimentació saludable, formada en medicina xinesa, naturopatia i en alimentació natural i energètica. Des dels inicis de l’alta gastronomia en aquest país, ha treballat amb els millors cuiners del món com a formadora en tècniques d’avantguarda. Ha donat classes i conferències d’alta cuina i cuina saludable a centres i escoles d‘hostaleria de tot Espanya. Els seus coneixements i experiència la porten actualment a combinar l’alta cuina amb l’alimentació saludable per tal de promoure la salut a través dels hàbits alimentaris.

Joan Baixas

Mestre pastisser i xocolater. Membre de l’Associació Internacional de Mestres Pastissers “Relais Desserts”. Pertany al Claustre de Professors de L´Escola de Pastisseria i Confiteria de Barcelona.

Margarita Puig

Xef de cuina del Restaurant Sant Miquel. Amb una experiència de més de 20 anys als fogons, té un do especial per cuinar i amb una procedència artística (ceramista titulada per l´Escola d´Arts Aplicadas de Badalona) dóna als plats textures i presentacions dignes de ser alabades.

Joan Àngel Gallego

Cap de cuina, va entrar al Sant Miquel de jove (l’any 1994). Impregnat de l’experiència i dels costums culinaris de la Margarita, el seu entusiasme i devoció el converteixen en la mà dreta indispensable de la Margarita.

Albert Arimany Cañas

25 d’Agost de 1993. Treballa al Restaurant El Trabuc de Granollers. Ha treballat en el món de la nit com a barman i actualment estudia cocteleria.